Fidelity indstillet til at acceptere Bitcoin for kontante lån

Dette vil kun ske i samarbejde med BlockFi for institutionelle kunder.

Dette er et andet eksempel på en opsving i institutionel interesse i krypto.

Kampagne
Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

Fidelity Digital Assets havde besluttet at acceptere Bitcoin Code som en form for sikkerhed mod kontante lån.

Fidelity Investments har vist sin tro på Bitcoin (BTC) og vil begynde at give institutionelle kunder mulighed for at stille Bitcoin som sikkerhed mod lån.

Det Boston-baserede selskabs Digital Assets-fløj håndterer disse transaktioner gennem et partnerskab med en kryptolångiver og BlockFi på rampen. Fidelity er en investor i BlockFi og har efterforsket store kunder med behov for kryptoeksponering i flere måneder. Sidste år startede Fidelity en Bitcoin-forvaringstjeneste.

Fidelity Digital-chef Tom Jessop fortalte Bloomberg i et interview, at institutionelle investorer søger at gøre deres krypto-træk til kontanter. Sådanne kunder vil omfatte krypto minearbejdere og hedgefonde, sagde han.

Fidelity Digital tillader sine institutionelle kunder at pantsætte Bitcoin som sikkerhed mod kontante lån i et partnerskab BlockFi https://t.co/Dl2Im53Xsk

– Bloomberg Crypto (@crypto) 9. december 2020
Mens alt dette foregår, ser Bitcoin mere og mere institutionel støtte. Det er ud over den massive stigning i BTC-prisen, der er vokset mere end 400% siden marts-lavt niveau.

Alt i alt vinder Bitcoin store opmærksomhed hos store investorer. En undersøgelse foretaget af Fidelity viste, at 36% af investorerne sagde, at de havde krypto og endnu mere udtrykte interesse. Jessop sagde, at Bitcoin-støttede lån var en „grundlæggende kapacitet.“ Han mener, at når lån krypto vokser, vil disse lån også gøre det.

Troskab

Denne mulighed for at oprette krypto til kontant sikkerhedsstillelse er allerede tilgængelig gennem mange decentraliserede finansieringsplatforme (DeFi). Ofte uden at kende dine kundeoplysninger (KYC) kan enhver få et lån på stablecoins ved at oprette Bitcoin eller Ethereum.

Den regulerede kapitalforvalter siger, at den forestiller sig denne service som en del af en langsigtet tendens. For at få et Bitcoin-støttet lån skal brugerne have en BlockFi-konto. Hjemmesiden har været på udkig efter at lege godt med institutionelle investorer og endda frigivet planer for et krypto-belønningskreditkort.

BlockFi-administrerende direktør Zac Prince sagde, at online-långiveren vil tilbyde kontanter til en værdi af 60% af lånesikkerheden og allerede tilbyder en sådan service med sine detailkunder. Med store firmaer, sagde Prince, vil der være mere plads til „tilpasning.“