Hedgeye Risk Management CEO sælger alle sine Bitcoin

Den energiske administrerende direktør sagde, at han solgte alt sit Bitcoin kun en uge efter at have sagt, at aktivet „ligner en lang.“

En peby finansdirektør sælger alle sine Bitcoin.
Keith McCullough sagde netop i sidste måned, at Bitcoin „ligner en lang.“
McCullough antydede, at dette ikke betyder, at han ikke vil købe Bitcoin igen i fremtiden.

Keith McCullough, administrerende direktør for Hedgeye Risk Management, har udbetalt Bitcoin. McCullough, en åbenlyst kommentator på Bitcoin siden 2017, annoncerede nyheden i dag til sine 189.000 Twitter-tilhængere.

McCullough gav ikke en grund til at sælge al sin Bitcoin, men gentog en kommentar fra Luca Balstrieri, der sagde, at McCullough “forstår sammenhænge, ​​og at han ikke er en permabull.”

Balstrieri fortsatte: ”Han solgte alle sine Bitcoins i dag, han sagde ikke, at han ikke vil købe Bitcoin mere. Hvis USD styrker, så vil alle (mange) korrelerede ting til den gå ned, inklusive Bitcoin. Han bogførte et overskud i dag for at købe lavere næste fremtid (sic). ”

De 5 bedste kryptonyheder og funktioner i din indbakke hver dag.

Få Daily Digest for det bedste ved dekryptering. Nyheder, originale funktioner og mere.

Hedgeye Risk Management producerer det, det kalder „den hellige gral ved investeringsværktøjer til risikostyring.“ Ifølge McCullough leverer firmaet rådgivningstjenester til kunder, der administrerer mere end $ 1 billioner i aktiver. Virksomheden leverer også økonomisk forskning og indhold til en YouTube-kanal, Hedgeye TV, hvor McCullough udsender peby indsigt i økonomien til sine 42.000 abonnenter.

McCullough sagde, at han „officielt [tiltrådte] Bitcoin-debatten“ i december 2017, lige på tidspunktet for 2017-boom, da Bitcoins pris ramte bare genert på $ 20.000. Han har talt om mønten lige siden.

I en video den 23. september, for kun to uger siden, sagde McCullough, at „Bitcoin ligner en lang.“ Han bemærkede, hvordan det er „omvendt korreleret i stigende grad med det amerikanske dollarindeks.“ Han sagde: „I dag skal jeg købe lidt mere Bitcoin.“

  • BTC
  • + 2,42% $ 10630,44
  • 24H7D1M1YMaks
  • 7. sep. 11 sep. 15 sep. 19 sep. 23 sep. 27 okt. 1 okt. 5101001030010500107001090011100
  • BTC-pris

Men det var dengang, og dette – dette øjeblik lige her – er nu. Bitcoins pris har ikke ændret sig meget siden 23. september, men for $ 10.721 er den mere end det dobbelte af, hvad den var i marts, da den tankede midt i usikkerheden på markedet forårsaget af coronaviruspandemien.

McCullough har lavet en karriere ud af timing af markedet. Foretagte han det rigtige opkald?