SkyBridge’s Bitcoin Cache stijgt naar $310M

Het Kapitaal van Skybridge, de hedge-fund investerende firma die door Anthony Scaramucci wordt geleid, bevestigde zijn lancering van een nieuwe bitcoin-fondsMaandag en zei zijn blootstelling aan bitcoin reeds $310 miljoen heeft bereikt.

  • De aankondiging, die in een persmededeling wordt gedaan, komt een week nadat CoinDesk over de lancering van het fonds rapporteerde, aanhalend een op de markt brengende brochure die onder investeerders circuleerde.
  • Op dat punt, bevond de investering van de firma over fondsen die in bitcoin (BTC, -2.28%) investeren zich bij $182 miljoen.
  • Volgens een spreekbuis van SkyBridge, was de verhoging van de positie meestal toe te schrijven aan marktwaardering, met een kleine hoeveelheid extra aankopen.
  • „,,Met globale gelddruk bij een hoogte van alle tijden, biedt de bitcoin een sterk alternatief aan goud als opslag van waarde en dekking tegen toekomstige inflatie,“ Ray Nolte, de medebeleidsinvesteringsambtenaar van SkyBridge, bovengenoemd in de persmededeling aan.